Lehdistötiedote

Mika Kouki palaa Bike World Oy:n johtoon

Bike World Oy päättää 2021 tilikauden voitollisesti, liikevaihdon kasvaessa 28 miljoonaan euroon.
Pandemian myötä vapaa-ajasta tuli entistä tärkeämpää ja yksityisempää. Asiakkaat panostivat vapaa-aikaansa aiempaa enemmän – mahdollistaen itselleen liikkumisvapautta ja elämyksiä. Bike & Boat World ketju Suomen suurimpana vapaa-ajan konetalona tarjoaa luotettavan ja kestävän kumppanuuden vapaa-ajan konekauppaan. Bike World Oy täytti kuluvana vuonna 30-vuotta. 

Mika Kouki palaa Bike World Oy:n johtoon 4.10.2021.

Mika on ollut 116- vuotiaassa Otto Brandt konsernissa jo vuodesta 1991 alkaen, hakien välillä oppeja talon ulkopuolelta. Mika on kovan luokan konkari johtamisessa ja loistava luotsi Bike & Boat World:in kasvukehitykseen. Viimeisimmät vuodet Mika työskenteli XO Boats Oy:ssä johtaen venemyyntiä sekä vientiä.

”Mika Koukin kokemus ja toimintaympäristön monipuolinen tuntemus tarjoaa erinomaiset lähtökohdat Bike Worldin liiketoiminnan johtamiseen ja strategian toteuttamiseen. Uskomme, että hänen johdollaan Bike World kasvaa ja kehittyy entisestään myynti- sekä palveluliiketoiminnassamme”.
Konserninjohtaja Markku Hämäläinen

 

”On kunniatehtävä palata Bike World:iin! Tuntuu kotiinpaluulta. Otto Brandtin konserni on vakaa, menestyksekäs ja arvopohjainen perheyritys.  Bike & Boat World ketju on alansa suurin tekijä, jonka viime vuosien kasvu on ollut vakuuttavaa. Olen erittäin innostunut päästessäni takaisin yhtiöön tässä mielenkiintoisessa vaiheessa. Uskon, että omat kokemukseni vahvistavat Bike Worldin kehitystä eteenpäin, odotan innolla paluuta”!
Toimitusjohtaja Mika Kouki

Liitetiedostot


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje