Ligier JS50
15 590 €

Ligier JS50


15 590 €

Ota yhteyttä

JS50 / Ajoneuvo-Id: 3002989

Ajoneuvolaji Mopoauto
Väri Musta
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Mittarilukema -
Päivitetty 12.9.2023
Vuosimalli 2023
Moottori 500, Diesel

Lisätiedot

Ligier JS50 Sport on suosittu mopoautomalli, joka on täynnä tyylikkäitä ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Autossa on uusimman sukupolven Progress-moottori, joka edustaa huippuluokkaista teknologiaa ja takaa moitteettoman suorituskyvyn. Tämä edistyksellinen moottori tarjoaa voimakkaan väännön ja tehokkuuden, mikä mahdollistaa sulavan ajokokemuksen. Progress-moottorin ansiosta Ligier JS50 Sport -mopoauto on luotettava, taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta sporttista tyyliä arvostaville autoilijoille.

igier-malliston JS50 Sport edustaa mopoautoilun tulevaisuutta. Auton muotoilu on poikkeuksellinen ja urheilullinen. Siinä on aggressiivinen keulailme suurella ilmanottoaukolla, persoonalliset ajovalot, voimakkaasti pullistetut lokasuojat sekä sporttinen takaosa. JS50 Sport on selkeästi uudemman sukupolven edustaja, joka erottuu yksilöllisellä ulkonäöllään.

Autossa on näyttävät modernit ajovalot ja 15 tuuman alumiinivanteet, jotka antavat sille urheilullisen ilmeen. Sisätilat ovat luokkansa parhaimmistoa, ja autossa on sporttinen mittaristo. Kaikki uudet Ligier-autot toimitetaan Pioneer-äänentoistolaitteilla ja kaiuttimilla varustettuina. Vakiovarusteisiin kuuluu 1-DIN radio, mutta voit myös valita lisävarusteena 2-DIN kosketusnäytöllisen multimediasoittimen. Voit myös valita kaksivärisen Color Line -värityksen, jos haluat lisää persoonallisuutta autollesi.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 9 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin.
Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-17 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje