Terhi 440
2 990 €

Terhi 440


2 990 €

Ota yhteyttä

440 / Vene-Id: 516583

Venelaji Moottorivene
Väri valkoinen
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 13.1.2024
Vuosimalli 2023
Pituus 4.4 m
Leveys 1.75 m
Paino 145 kg
Runkomateriaali Muovi

Moottori

Tyyppi ,
Teho 0
Vuosi 0
Tunnit 0

Lisätiedot

Tukeva kuormajuhta
Terhi 440 on reilusti mitoitettu, lyhytrikisellä perämoottorilla varustettava soutuvene. Leveän runkonsa ansiosta Terhi 440 on vakaa kuin laituri ja kantavuudeltaan luokkansa huippua. Tämä vene on parhaimmillaan mökin yhteysveneenä, jolloin se pääsee kuljettamaan isommankin kuorman turvallisesti mökille ja takaisin.
Monipuolista mukavuutta

Kalastuskäytössä vene ei keiku verkkoja laskettaessa eikä kalasaalista ylös nostettaessa. Veneessä on lukittavat säilytystilat sekä keulassa että perässä ja pituussuunnassa säädettävä keskipenkki. Airot voidaan lukita takapenkin alle.

Leveydestään huolimatta Terhi 440 on yllättävän hyvä soudettava. Soutaminen onnistuu keski- ja etupenkeiltä veneen mukana toimitettavalla airoparilla ja nivelhankaimilla. Venettä soudettaessa säädettävä keskipenkki ja useat jalkatuet mahdollistavat hyvän soutuasennon eripituisille ihmisille. Keskipenkin voi myös irrottaa ja kiinnittää etukeskipenkin päälle jolloin veneeseen jää enemmän lattiatilaa tavaroiden kuljettamiselle.

Terhi 440:n peräpeiliin sopii kiinnittää maksimissaan 10 hv:n perämoottorin, mutta parhaan kulun mielestämme tarjoaa 4-6 hv:n moottori. Terhi 440 on uppoamarunkoinen, joten moottorisuosituksen yläpäähän sijoittuva moottori edistää käytännössä ainoastaan kuormankuljetuskykyä. Veneessä on käyttömukavuutta lisäävä erillinen moottorikaivo ja moottoriajossa kiinnityspaikat airoille.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin.
Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje