Terhi 480 CABIN + HONDA BF60
19 990 €

Terhi 480 CABIN + HONDA BF60


19 990 €

Ota yhteyttä

480 CABIN + HONDA BF60 / Vene-Id: 939568

Venelaji Moottorivene
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 17.4.2024
Vuosimalli 2024
Pituus 4.8 m
Leveys 1.85 m
Paino 440 kg

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Riki Pitkä riki
Teho 0
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2024
Tunnit 0
Malli BF50

Lisätiedot

NYT MYYMÄLÄSSÄ !!!!
Hyvin varustellut Cabiinit ovat saapuneet.
Heti saatavilla Terhi 480 Cabin + Honda BF60, joissa Laminaattisarja,keulakaiteet, pehmustesarja sekä trimmitasot.

Yllättävä uusi. hytillinen Terhi.
https://www.terhi.fi/venepaketit/terhi-venepaketit/terhi-480-cabin


Kaudelle 2024 Terhi tuo markkinoille uuden venemallin. joka poikkeaa malliston muista veneistä melko silmään pistävästi uutuuden ollessa varustettu hytillä. Hardtop -tyylinen hyttirakenne on yhdistetty hyväksi todettuun Terhi 480 -runkoon. tuloksena monipuolinen ja kokoisekseen tilava Terhi 480 Cabin. Iso kattoluukku. läpikuljettavuus keulasta perään sekä yllättävän tilava tilaratkaisu ovat uutuusmallin suurimmat valtit. Terhi Cabin alittaa reippaasti Suomessa myytävien hyttiveneiden keskihinnan. ollen selvästi markkinoiden edullisin vaihtoehto.

Ohjaushytillä varustettu Terhi 480 Cabin on suunniteltu monipuoliseksi ja suojaisaksi yhteysveneeksi etenkin Pohjoismaisille vesille. Kuljettaja ja apukuljettaja taittavat matkaa pehmustetuissa komfort-istuimissa hytin suojassa. jonka suuri avattava kattoluukku tuo lisäoptioita niin seisaaltaan ajamiseen. hytin tuulettamiseen kuin auringosta nauttimiseen. Taka-avotilassa on hyvällä jalkatilalla varustettu takapenkki. jolla matkaa 2-3 kanssamatkustajaa. Taka-avotila on katettavissa lisävarusteisella peräkuomulla. jonka myötä kaikki veneen matkustajat istuvat säältä suojassa.

Terhi 480 Cabin yllättää positiivisesti tilankäytöllään. minkä täysin sisäistää vasta kun astuu kyytiin. Liikkumatilaa niin hytin sisällä kuin avotilassa on enemmän kuin ensinäkemällä uskoisi. tehden uutuudesta varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi yhteysveneeksi. päiväretkeilyyn tai vaikkapa vetouisteluun suojaisimmilla vesillä. Vene on luonnollisesti läpikuljettavissa 2-osaisen etuovensa ja hytin avonaisen takaseinän ansiosta. Terhi 480 Cabin:lla ajo on tasapainoista. mutta lisävarusteena siihen on myös saatavilla trimmitasot. jolloin ajo erilaisin kuormauksin sekä vaihtelevissa tuuliolosuhteissa on vaivattomampaa. Veneen perässä potkii 50-60 hevosvoiman Honda-perämoottori. ja venepaketti on kuljetettavissa jarruttomalla trailerilla.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin.
Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje