Silver SEAHAWK BRX + BF200
72 990 €

Silver SEAHAWK BRX + BF200


72 990 €

Ota yhteyttä

SEAHAWK BRX + BF200 / Vene-Id: 940433

Venelaji Moottorivene
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 10.2.2024
Vuosimalli 2024
Pituus 7.05 m
Leveys 2.4 m

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 200
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2024
Tunnit 0
Malli BF200

Lisätiedot

Silver Seahawk BRX on etenkin yhteys- ja päiväretkikäyttöön suunniteltu avovene, jonka tilavaan matkustamoon saa tarvittaessa lisättyä joko lisäistuimet tai -istuinboksit lisämukavuutta tuomaan. Veneen korkeat laidat, tukevat kaiteet ja tasainen kyynelpeltinen alumiiniturkki lisäävät turvallisuutta veneessä liikkuessa. Nousulistaton alumiinirunko on tuttu Silver Seahawk CCX-mallista, ja se on kerännyt rutkasti kiitosta pehmeäkulkuisuudestaan ja tasapainoisesta kulusta.

Silver Seahawk BRX ensiesitellään Helsingin Vene24Båt-messuilla helmikuussa 2024!

Viime vuoden elokuussa esitelty täysalumiininen Silver Seahawk CCX -malli saa helmikuun Vene24Båt -messuilla seuraa kahdesta sisarmallista. Keskipulpettiversion rinnalle Silver tuo pohjoismaisten veneilijöiden suosiman tuplapulpetillisen BRX-mallin sekä hytillisen Cabin-mallin. Silver Seahawk -kolmikko on suunniteltu etenkin merelliseen yhteysvenekäyttöön sekä ympärivuotiseen hyötykäyttöön, niin kotimaisille, pohjoismaisille kuin Pohjois-Eurooppalaisille vesille. Kaikki Silver Seahawk -mallit valmistetaan Suomessa.

Silver Seahawk BRX on kahdella pulpetilla ja väliovella varustettu, etenkin yhteys- ja päiväretkikäyttöön suunniteltu avovene, jossa matkustajat matkaavat viimalta suojassa taka-avotilan matkustamossa. Keulassa on suuret säilytystilat sekä avoin köysilaatikko, ja keulan keskikäytän päälle on saatavilla alumiininen korotustaso, jonka avulla keulaan saa muodostettua yhteneväisen heitto-/aurinkotason. Pulpetit ovat uutuusmallissa normaalia leveämmät, mahdollistaen jopa 16” karttaplotterin asennuksen kuljettajan kojelautaan. Lisäksi molemmissa pulpeteissa on hyvin pientavaran säilytystilaa.

Karmiton tuulilasi takaa hyvän näkyvyyden joka suuntaan, samalla kun se antaa veneelle linjakkaan ja modernin ilmeen. Tuulilasi on valmistettu aidosta lasista, joten se ei naarmuunnu herkästi. Lisäksi aito lasi mahdollistaa luonnollisesti tuulilasinpyyhinten asennuksen. Tuulilasi jatkuu ptikälle sivuille, tarjoten hyvin suojaa myös takapenkille istuville. Pulpettien väliovi on kaksiosainen.

Silver Seahawk BRX-mallin matkustamo on erittäin tilava, ja siihen mahtuu kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lisäksi joko lisäistuinrivi tai lisäistuinboksit peräpenkin jatkeeksi. Lisäistuinboksien avulla perään saa muodostettua reilunkokoisen U- tai L-sohvan, lisäten käyttömukavuutta etenkin päiväretkikäytössä. Apukuljettajan comfort-istuin on myös mahdollista lisämaksusta vaihtaa puolileveään Swing-istuimeen, jossa on käännettävä selkänoja. Vakiovarusteiset comfort-istuimet voi halutessaan varustaa lisävarusteisilla offshore-joustojaloilla, jolloin ajo kovassa kelissä on entistä mukavampaa. Ergonomia ja mukavuus on huomioitu kaikkien matkustajien osalta, jotta jokaisella on mahdollisimman mukavat oltavat. Kattavan vakiovarustuksen lisäksi BRX-malliin on saatavilla myös laaja lisävarustevalikoima. Lisävarusteina on saatavilla mm. keulapotkuri, vetolaatikkojääkaappi, 2-osainen peräkuomu ja keulakäytävän korotustaso. Vesihiihto-/varustekaari on veneessä vakiona, kuten myös 30mm paksut laitakaiteet sekä kuomukotelo takapenkin takana.

Nousulistaton alumiinirunko takaa pehmeän ja tasapainoisen kulun, ja matala liukukynnys varmistaa, että venettä voi kovassa kelissä ajaa plaanissa matalillakin nopeuksilla. Veneen alumiiniturkki on tasainen, ilman askelmia tai kynnyksiä, jonka myötä kulkeminen veneesssä on turvallista ja vaivatonta.

*Moottorisuositus on valitettavasti toistaiseksi vahvistamatta, mutta esittelyvene varustetaan Honda BF200 -perämoottorilla.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin.
Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje