Silver SEAHAWK CABIN + BF200
78 990 €

Silver SEAHAWK CABIN + BF200


78 990 €

Ota yhteyttä

SEAHAWK CABIN + BF200 / Vene-Id: 940435

Venelaji Moottorivene
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 8.4.2024
Vuosimalli 2024
Pituus 7.05 m
Leveys 2.4 m

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 200
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2024
Tunnit 0
Malli BF200

Lisätiedot

Hyttiveneen odotettu paluu Silverin mallistoon

Viime vuoden elokuussa esitelty täysalumiininen Silver Seahawk CCX -malli saa helmikuun Vene24Båt -messuilla seuraa kahdesta sisarmallista. Keskipulpettiversion rinnalle Silver tuo pohjoismaisten veneilijöiden suosiman tuplapulpetillisen BRX-mallin sekä hytillisen Cabin-mallin. Etenkin Cabin-versiota on kuluttajien toimesta peräänkuulutettu viime vuosien aikana, ja olemme innoissamme voidessamme nyt vastata kysyntään. Silver Seahawk -kolmikko on suunniteltu etenkin merelliseen yhteysvenekäyttöön sekä ympärivuotiseen hyötykäyttöön, niin kotimaisille, pohjoismaisille kuin Pohjois-Eurooppalaisille vesille. Silver Seahawk Cabin valmistetaan täysin Suomessa.

Silver Seahawk Cabin on Silverin vastaus hyttiveneiden perään kuuluttaneille kuluttajille. Cabin-mallissa runko, turkkipinta ja etu- sekä taka-avotilojen säilytystilat ovat valmistettu kulutuskestävästä merialumiinista. Hytti sen sijaan on tehty lasikuidusta, varmistaen sekä loistavan ergonomian, tyylikkään ulkonäön että matkustusmukavuuden - myös pidemmillä matkoilla. Suojaisa, tilava hytti, josta on esteetön näkyvyys jokaiseen suuntaan, on toki veneen ehdottomia valtteja, mutta myös koko katon levyinen avattava kattoluukku tuo oman lisänsä. Läpikuljettavassa hytissä on reilusti seisomakorkeutta, jonka ansiosta sisätiloissa on mukava ja vaivaton liikkua. Uusi, tyylikkään musta sisustus ja tummennetut sivulasit lisäävät käyttömukavuutta, ja keulan kookkaasta avotilasta on helppo läpikulku leveän etuoven kautta hytin läpi tilavalle peräkannelle. Perän kätevä liukuovi on suunniteltu niin, että ovi ei jäädy kiinni kylmissä olosuhteissa, eivätkä lehdet tai lumi pääse tukkimaan liukukiskoja. Sekä etu- että takaovi on lukittavissa, joten veneessä voi huoletta säilyttää tavaroita.

Keulasta perään on mahdollista liikkua myös sivukansia pitkin, ja nämä myös helpottavat satamatoimia. Sivukansille on saatavilla lisävarusteena myös ylimääräiset keskiknaapit helpottamaan veneen kiinnittämistä laituriin. Hytin etu- sekä takakulmiin on lisätty alumiiniaskelmat helpottamaan veneeseen nousua laidan yli. Sekä keulassa että perässä on hyvät tilat kuljettaa suuria kuormia, ja tasaisen alumiiniturkin myötä kuljettaminen on myös turvallista ja vaivatonta. Perässä on lisäksi säilytyslaatikot ankkurille/kiinnitysköysille, ja keulassa on avoin köysilaatikko.

Suojaisassa hytissä on mukavasti istumatilaa, sekä mahdollisuus vuodepatjoille, joiden avulla tilapäinen yöpyminen veneessä on mahdollista. Tilavan tilaratkaisun myötä Silver Seahawk Cabin on oiva yhteysvene, jolla sopii kuljettaa niin ihmisiä kuin tavaroita, mutta se toimii loistavasti myös päiväretkeilyyn sekä ympärivuotiseen hyötykäyttöön. Vakiovarustus on veneessä kattava, mutta laajan lisävarustemalliston myötä on helppo kasvattaa lisämukavuutta pidemmille retkille ja perinteisen veneilykauden ulkopuolella veneileville. Lisävarusteina on saatavilla mm. lämmitin, vetolaatikkomallinen jääkaappi, kaksoisakkujärjestelmä, automaattitrimmit, varuste-/vesihiihtokaari sekä ilmajousitus kuljettajan ja apukuljettajan istuimille. Loistavana lisänä hytin etulippaan on myös saatavilla kätevä LED bar -lisävalopaneeli, joka auttaa hämärässä toimimista. Kaikki Silver Seahawk -mallit on lisäksi mahdollista varustaa kätevällä keulapotkurilla, jonka avulla satamamanööverit ovat vaivattomampia.

Nousulistaton alumiinirunko takaa pehmeän ja tasapainoisen kulun, ja matala liukukynnys varmistaa, että veneitä voi kovassa kelissä ajaa plaanissa matalillakin nopeuksilla. Kyynelpeltinen alumiiniturkki sekä järeät 30 mm paksut alumiinikaiteet, korkeat sisälaidat ja tilavan tilaratkaisun omaava hytti lisäävat turvallisuutta veneessä liikkuessa.

*Moottorisuositus on toistaiseksi vahvistamatta, mutta esittelyveneet varustetaan Honda BF200-perämoottoreilla.

Silver Seahawk Cabin ensiesitellään Helsingin Vene24Båt -messuilla 9.-18.2.2024 osastolla 6h48.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin.
Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje