TG 6
67 800 €

TG 6


67 800 €

Ota yhteyttä

6 / Vene-Id: 868864

Venelaji Moottorivene
Sijainti Uusimaa, Helsinki
Päivitetty 2.4.2022
Vuosimalli 2022
Pituus 6.7 m
Leveys 2.5 m
Paino 1000 kg
Runkomateriaali Lujitemuovi

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 150
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2022
Tunnit 0
Malli BF150

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan veneeseen lämpimään näyttelyhalliimme Lauttasaareen Veneentekijäntie 5:een.
Kyseisessä veneessä seuraavat varusteet:
-Commuter-pack,
johon on paketoitu sopivaan pakettihintaan Led-valosarja ja lämmitin.

TG 6.9 -veneessä yhdistyvät hyttiveneiden mukavuus ja päiväretkiveneiden helppous. Veneen väljät tilat ja käytännölliset yksityiskohdat on hiottu vuosien kokemuksella palvelemaan yhteys- ja päiväretkikäyttöä.

Veneessä on yhteyskäyttöön soveltuvat väljät tilat sekä helppo ja turvallinen kulku. Lisäksi muunneltavat sisätilat sekä riittävää näkyvyyttä ja ergonomiaa palvelevat viimeistellyt yksityiskohdat tekevät käytöstä vaivatonta ja turvallista. Hytin muunneltava sisätilaratkaisu mahdollistaa kaikkien veneessä olijoiden istumisen menosuuntaan tai istumapaikat kahdeksalle henkilölle. Hyvällä kelillä etuavotilassa ja takakannella on istumapaikat ja runsaasti tilaa matkatavaroille.

TG 6.9 on täysiverinen retkivene, jossa on päiväretkikäytössä vakiovarusteena 2/3 aukeava kattoluukku ja lisävarusteena jääkappi, lämmitin, makeavesijärjestelmä, keitin, verhosarja ja petaussarja. Vene on myös mahdollista varustaa pohjolan pimeisiin ja sateisiin syksyihin kattavalla valaistuksella ja suuremmalla karttaplotterilla.

TG 6.9 -veneeseen on saatu mahtumaan poikkeuksellisen paljon ominaisuuksia ja erinomaisia yksityiskohtia, lue niistä tarkemmin TG:n sivuilta. www.tgboats.fi


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 9 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Boat World Helsinki

Lauttasaaressa, Veneentekijäntie 5:ssä toimii vain veneisiin keskittynyt toimipisteemme. Omassa laiturissa on aina kesäisin kelluva venenäyttely ja näyttelyhallissa pääsette tutustumaan kattavasti kaikenkokoisiin edustamiimme veneisiin. 

LÖYDÄT KOKO EDUSTAMAMME VENEVALIKOIMAN KLIKKAAMALLA LOGOAMME:

Boat Worldissä on koko vuoden ympäri laaja valikoima veneitä, aina kumiveneistä yli 45 jalkaisiin moottoriveneisiin. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Terhi -, Silver -,  Faster -,  Alukin - Paragon- ja Nimbus -veneet. Myymälässä myös jatkuvasti vaihtuva vaihtovene valikoima, voit katsoa ajakohtaisen vaihtovene valikoiman täältä!  

Henkilökunnalla on vahva kokemus veneistä sekä veneilystä ja tarjoavat mielellään apua oikeanlaisen veneen valinnassa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa veneilyä, henkilökuntamme opastaa mielellään lajin pariin aina solmuista lähtien. 

terhi_mallisto

Boat World

Veneentekijäntie 5
00210 Helsinki

*Puh. 020 7756 534 - Venemyynti
*Puh. 020 7756 530 - Huolto ja varaosa varaukset ja myynti

myynti@boatworld.fi

AUKIOLOAJAT:

 

VENEMYYNTI
MA-PE 10-18 
LA 10-14

HUOLTO
MA-PE 10-17
LA suljettu

VARAOSAT
MA-PE 10-18 
LA 10-14

Muina aikoina sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä! 

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje