TG 5.9 *MYYTY*
41 720 €

TG 5.9 *MYYTY*


41 720 €

Ota yhteyttä

5.9 *MYYTY* / Vene-Id: 868872

Venelaji Moottorivene
Sijainti Uusimaa, Helsinki
Päivitetty 16.3.2022
Vuosimalli 2022
Runkomateriaali Lujitemuovi

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 80
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2022
Tunnit 0
Malli BF80

Lisätiedot

Vene toimitukseen heti jäiden lähdettyä.
Kyseisessä veneessä seuraavat lisävarusteet:
-Led-keulavalo
Keulan sisään integroidut, erittäin tehokkaat led-valot helpottavat hämärässä ja pimeässä ajoa. Runkoon asennetut valot valaisevat laajasti häkäisemättä kuitenkaan kuljettajaa.
-Raymarine Axiom+ 9 RV -karttaplotteri + CPT-S -kaikuanturi, Lighthouse -kartta ja NMEA2000-verkko
TG 5.9 -vene on läpikuljettava yhteys- ja päiväretkivene, jonka kevyesti kulkeva runko mahdollistaa verrattain pienitehoisen ja näin ollen taloudellisen perämoottorin käytön.

Tämän ”pienen suuren” veneen hytissä on istumapaikat jopa kuudelle henkilölle ja iso etuavotila tavaran kuljettamista varten. Läpikuljettava rakenne ja isot ovet tekevät lastaamisesta vaivatonta. Veneen turvallisuutta parantavat puolestaan korkeat laidat, kattavat kaiteet, karhennettu turkki ja lähes esteetön näkymä ulos. Veneessä on vakiovarusteena runsaiden säilytystilojen lisäksi muun muassa lukittavat ovet, katonlevyinen kattoluukku sekä trimmitasot. Retkikäyttöä varten lisävarusteena saatavalla petaussarjalla hyttiin saadaan pedattua metrin levyinen parivuode.

TG 5.9 -veneeseen on saatu mahtumaan poikkeuksellisen paljon ominaisuuksia ja erinomaisia yksityiskohtia, lue niistä tarkemmin TG:n sivuilta. www.tgboats.fi


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 9 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Boat World Helsinki

Lauttasaaressa, Veneentekijäntie 5:ssä toimii vain veneisiin keskittynyt toimipisteemme. Omassa laiturissa on aina kesäisin kelluva venenäyttely ja näyttelyhallissa pääsette tutustumaan kattavasti kaikenkokoisiin edustamiimme veneisiin. 

LÖYDÄT KOKO EDUSTAMAMME VENEVALIKOIMAN KLIKKAAMALLA LOGOAMME:

Boat Worldissä on koko vuoden ympäri laaja valikoima veneitä, aina kumiveneistä yli 45 jalkaisiin moottoriveneisiin. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Terhi -, Silver -,  Faster -,  Alukin - Paragon- ja Nimbus -veneet. Myymälässä myös jatkuvasti vaihtuva vaihtovene valikoima, voit katsoa ajakohtaisen vaihtovene valikoiman täältä!  

Henkilökunnalla on vahva kokemus veneistä sekä veneilystä ja tarjoavat mielellään apua oikeanlaisen veneen valinnassa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa veneilyä, henkilökuntamme opastaa mielellään lajin pariin aina solmuista lähtien. 

terhi_mallisto

Boat World

Veneentekijäntie 5
00210 Helsinki

*Puh. 020 7756 534 - Venemyynti
*Puh. 020 7756 530 - Huolto ja varaosa varaukset ja myynti

myynti@boatworld.fi

AUKIOLOAJAT:

 

VENEMYYNTI
MA-PE 10-18 
LA 10-14

HUOLTO
MA-PE 10-17
LA suljettu

VARAOSAT
MA-PE 10-18 
LA 10-14

Muina aikoina sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä! 

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje