Terhi Nordic 6020 C
Perämoottori Suositushinta Pakettihinta
+ Suzuki DF30 A 11 640 € 11 490 €

Terhi Nordic 6020 C

Perämoottori Suositushinta Pakettihinta
+ Suzuki DF30 A 11 640 € 11 490 €

Terhi Nordic 6020C -pulpettivene on kalastajien suursuosikki. Esikuviensa tavoin tällä veneellä voi lähteä vesille turvallisin mielin säällä kuin säällä. Mikäli istumatilaa tarvitaan enemmän, sivulaatikon kansi taittuu kätevästi penkiksi veneen keskelle. Veneen vakiovarusteisiin lukeutuvat muun muassa pilssipumppu ja kulkuvalovalmius. Vene on myös mainio yhteysvenekäytössä.

Ota yhteyttä / Pyydä tarjousEsittely

Monikäyttöinen vene isommallekin perheelle

Jos haetaan turvallista ja mahdollisimman monikäyttöistä perhevenettä niin ajopulpetilla varustettu Terhi Nordic 6020C voi olla täydellinen valinta. Se on suoraa sukua kalastajien suosimalle Terhi Nordic 6020:lle, mutta veneeseen on lisätty pulpetti ja käyttöturvallisuutta on lisätty runsaalla kaidevarustelulla.

Tällä veneellä voi lähteä vesille turvallisin mielin säällä kuin säällä. Mikäli istumatilaa tarvitaan enemmän, sivulaatikon kansi taittuu kätevästi penkiksi veneen keskelle.

Veneen ohjauspulpetti on suunniteltu nykykäyttäjiä silmällä pitäen. Siitä löytyy hyvät säilytystilat pikkutavaroille ja siinä on tilavaraukset esim. mittareille ja navigointivarustukselle. Pulpetissa on lisäksi 12 V ulostulo ja lukittava hanskalokero. Veneen vakiovarusteisiin lukeutuvat muun muassa pilssipumppu, uimaportaat ja kulkuvalovalmius. Runsaalta lisävarustelistalta mukaan voi poimia vaikkapa aurinkotason.

Terhi Nordic 6020 C + Suzuki DF30 A


Pituus
462 cm
Leveys
187 cm
Paino
255 kg
Henkilöluku
5
Moottori
20-30 hv
Suurin suositeltava moottorin paino
100 kg
Hyväksyntä
CE/C
Peräpeilin korkeus
Pitkä
Ohjauskaapelin pituus
3,6 m
Kaukosäätökaapelin pituus
12´
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS
Ohjauspulpetti
Vakiovaruste
Kaiteet
HST / vakiovaruste
Kellukkeet
Polyurethane
Kansi
ABS
Tuulilasi
Akryyli / vakiovaruste

Suzuki DF30 A

Vaihdokit

Sulje
Sulje