TG 7
83 990 €

TG 7


83 990 €

Ota yhteyttä

7 / Vene-Id: 868863

Venelaji Moottorivene
Sijainti Uusimaa, Helsinki
Päivitetty 28.7.2023
Vuosimalli 2024
Pituus 7.8 m
Leveys 2.5 m
Paino 1400 kg

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 150
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2024
Tunnit 0
Malli BF150

Lisätiedot

Pienemmistä TG-malleista poiketen veneen keulassa on avotilan sijasta erillisellä sisäänkäynnillä varustettu etuhytti. Yhteyskäytössä etuhytti toimii matkatavaroiden kuivana säilytystilana ja päiväretkikäytössä etuhytin saa varustettua vuoteella ja sähkökäyttöisellä vesi-WC:llä.

Veneessä on yhteyskäyttöön soveltuvat väljät tilat sekä helppo ja turvallinen kulku. Suurta ohjaushyttiä kiertävät ikkunat antavat esteettömän näkyvyyden joka suuntaan ja iso aukeava kattoluukku mahdollistaa myös seisaaltaan ajamisen sekä hyvällä säällä auringosta nauttimisen. Veneen hytissä matkaa miellyttävästi jopa kymmenen henkeä ja ulkona on istumapaikat viidelle.

Retkikäyttöön vene on varustettavissa muun muassa jääkapilla, lämmittimellä, makeavesijärjestelmällä, keittimellä, verho- ja petaussarjalla. Vene on myös mahdollista varustaa pohjolan pimeisiin ja sateisiin syksyihin kattavalla valaistuksella ja suuremmalla karttaplotterilla. Säilytystilaa veneen hytistä löytyy kaikkien kolmen sohvan sisältä sekä lattialuukkujen alta. Lisäksi taka-avotilan penkkien alla on hyvät tilat esimerkiksi lepuuttajille ja ankkurille.

TG 7.9 -veneeseen on saatu mahtumaan poikkeuksellisen paljon ominaisuuksia ja erinomaisia yksityiskohtia, lue niistä tarkemmin TG:n sivuilta. www.tgboats.fi


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Boat World Helsinki

Lauttasaaressa, Veneentekijäntie 5:ssä toimii vain veneisiin keskittynyt toimipisteemme. Omassa laiturissa on aina kesäisin kelluva venenäyttely ja näyttelyhallissa pääsette tutustumaan kattavasti kaikenkokoisiin edustamiimme veneisiin. 

LÖYDÄT KOKO EDUSTAMAMME VENEVALIKOIMAN KLIKKAAMALLA LOGOAMME:

Boat Worldissä on koko vuoden ympäri laaja valikoima veneitä, aina kumiveneistä yli 45 jalkaisiin moottoriveneisiin. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Terhi -, TG- Silver -,  Faster -,  Alukin - Paragon- ja Nimbus -veneet. Myymälässä myös jatkuvasti vaihtuva vaihtovene valikoima, voit katsoa ajankohtaisen vaihtovene valikoiman täältä!  

Henkilökunnalla on vahva kokemus veneistä sekä veneilystä ja tarjoavat mielellään apua oikeanlaisen veneen valinnassa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa veneilyä, henkilökuntamme opastaa mielellään lajin pariin aina solmuista lähtien. 

terhi_mallisto

Boat World

Veneentekijäntie 5
00210 Helsinki

*Puh. 020 7756 534 - Venemyynti
*Puh. 020 7756 530 - Huolto ja varaosa varaukset ja myynti

myynti@boatworld.fi

AUKIOLOAJAT:

VENEMYYNTI

MA-PE 10-17

HUOLTO
MA-PE 10-17

VARAOSAT
MA-PE 10-17

Muina aikoina sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä! 

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje