Esittely

Nimbus 405 Flybridge teki ensi-iltansa Tukholman venenäyttelyssä “Allt för Sjön” . Uusi malli perustuu 405 Coupé-lippulaivaan, jossa on "jalkakäytävä". 405 Flybridge on Nimbus Coupé -malli, joka on rakennettu asiantunteville veneilijöille, jotka nauttivat sosiaalisesta toiminnasta viihtyisissä asuintiloissa, helppokäyttöisyydestö ja erinomaisista pitkän matkan risteilyominaisuuksista.

"Side-walk" design

“Side-walk” on epäsymmetrinen kannen asettelu, jossa sivukansi oikealla puolella on erityisen leveä ja tarjoaa runsaan liikkumisvapauden. Liikkumisesta tulee kätevää ja nautinnollista koko aluksella keulasta perään, on helppo nousta veneeseen ja poistua siitä oikealta puolella. Sisätilaa hyödynnetään maksimaalisesti, jolloin ohjaamo, salonki, alakerta ja hytti ovat suurempia kuin muuten tämän kokoisessa veneessä. Nimbus-jalkakäytäväkonseptin yksi piirre on suuri uppoasennettu liukuovi oikealla.

Flybridge tarjoaa useita fiksusti toimivia tiloja 

"Flybridge" sisältää baarin, jossa on pesuallas, grilli, jääkaappi, aurinkotuoli, iso sohva ja pari ruoripenkkejä. Kaksoisistuinta voidaan kääntää 180 astetta ja muodostaa siten tilava sosiaalinen istuinryhmä yhdessä sohvan kanssa. Tarvittaessa sohva voidaan helposti muuttaa myös ylimääräiseksi aurinkotuoliksi. Kaikki toiminnot on suunniteltu siten, että vene voi kulkea siltojen alla muutaman yksinkertaisen säädön jälkeen.

Nimbus 405 Flybridge

Pituus
13,33 M
Leveys
3,86 M
Paino
9655 KG
Henkilöluku
12
Veneen kantavuus
12840 KG
Hyväksyntä
C12
Polttoainesäiliö
2 X 500 L
Sulje
Sulje